Çatılı Konteyner Ev Fiyatları

Çatılı Konteyner Ev Fiyatları

Çatılı ev konteyner fiyatları, evin büyüklüğü ve kullanılan yapı malzemelerine göre değişim gösterir.

26 Mart 2022 - 11:46

Prefabrik evler, son zamanlarda en çok tercih edilen modern mimari yapılardır. Bunun en önemli nedeni tüm parçaların hazır olup, kısa sürede birleştirme olanağının bulunmasıdır. Çatılı ev konteyner fiyatları, evlerin yeni ya da ikinci el olmasına göre de değişim gösterir. Elli bin Türk Lirası’na da minik bir konteyner ev bulmak mümkünken, iki yüz bin Türk Lirası’na kadar bu rakam çıkacaktır. Ev alırken mutlaka sağlamlığı test edilmiş olmalıdır. Yeni konteyner evlerde böyle bir sorun olmaz. İkinci el listesinde yer alan konteyner yaşam alanlarının durumu mutlaka yerinde görülüp değerlendirilmelidir.

Çatılı Konteyner Ev Fiyatlarında Cazip Teklifler

Çatılı konteyner evlerin kullanım alanları son derece fazladır. Bunların başında ilk akla gelen, yazlık arsalar üzerinde yer alan prefabriklerdir. Şantiye, iş yeri olarak ta sıklıkla konteyner yaşam alanları tercih edilir. Konteyner evler, tek katlı minimal tarzda yapılabildiği gibi iki katlı olarak ta yapılır. Mobil konteyner evler de gezici şekilde çalışan satıcıların tercih ettiği yapılardır. Bu yaşam alanlarını uygun fiyatlarla temin etmek için önerilen, ikinci el konteynırlardır.

Mesken maksatlı kullanılan konteyner evlerde en çok tercih edilenler, iki katlı konteyner evler olacaktır. Müstakil betonarme bir evdeki her türlü özelliği bu evlerde de görmek söz konusudur. İki katlı konteyner evlerde oda sayısı değiştiği gibi, banyo ve mutfak gibi yaşam alanlarında modern yapı teknolojileri göze çarpar.

Çatılı Konteyner Ev Fiyatlarına Dahil Olmayanlar

İki katlı konteyner evlergeniş ailelerin tercihi olacaktır. İnşaat şantiyelerinde görmeye alıştığımız, daha minik konteyner yaşam alanları, meskenlerde daha büyük metrekarelere yerini bırakır. Konteyner evlerin kurulumu için işçi giderlerinin ev fiyatına dahil olmadığı bilinmelidir. Şayet bu evler, konteynırın satın alındığı yerden başka bir yere kurulacaksa, nakliye ve yol masrafı da hesaba dahil değildir. Mutfak ve banyodaki bazı detay aksesuarlar da fiyatlara dahil değildir. Konteyner evlerin kurulumundan önce mutlaka ilgili belediyeden izin işlemlerinin yapılması gerekir.

Çatılı Konteyner Ev Fiyatları ve Dayanma Süresi

Çatılı konteyner ev fiyatları, dayanma süresine göre de değişim gösterir. İkinci el konteyner olanlarda önceden kullanım süresinin mutlaka bilinmesi gerekir. Konteyner yaşam alanlarında kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi de fiyatlarla doğru orantılıdır. Bu sebeple konteyner ve alımında belirleyici olan tek etkenin fiyat olmaması gerekir.

İkinci el konteyner ev alımlarında alıcı ve satıcıyı karşılaştıran bazı siteler bulunur. Bu sitelerin başında  https://www.sanayiden.com/prefabrik-yapilar-sanayi-urunleri  gelir. Sitenin farklı konteyner ev stilleri, geniş bir ev portföyü bulunur. Bu sayede, her bütçeye ve beklentiye uygun bir ev stilini bulmak söz konusudur. Evlerin satın alınmadan önce yerinde görülmesi ve detaylı şekilde incelenmesi önerilir.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü