İbrahim Sehic: Başarı, tüm takımım eseridir

İbrahim Sehic: Başarı, tüm takımım eseridir

Konyaspor'un başarılı kalecisi İbrahim Sehic, "Önceliğinin genç arkadaşlarımıza iyi örnek olmak ve yardımcı olmak. Bununla birlikte de kendi seviyemi daha da yükselterek Konyaspor’un hak ettiği ligin üst sıralarından sezonu tamamlamasına katkıda bulunmak istiyorum"dedi.

08 Aralık 2020 - 22:48

Kayacık Tesislerinde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı kaleci İbrahim Sehic, takımın tecrübeli isimlerinden biri olarak ilk önceliğinin gençlere örnek olmak olduğunu söyledi.

Takımımızın sezonun geride kalan haftalarında iyi bir performans sergilediğini ifade ederek açıklamalarına başlayan İbrahim Sehic, “Takımımız günden güne daha iyi oluyor. Bunu da oynadığımız maçlarda skora yansıtmayı başardık. Umut ediyorum ve öngörüyorum ki kalan maçlarımızda da daha iyi bir performans sergileyip sezonu başarılı bir yerde noktalayacağız” diye konuştu.  

Basın mensuplarının B.B.Erzurumspor ile oynanan maç ve hafta sonu deplasmanda konuk olacakları MKE Ankaragücü karşılaşmaları ile ilgili sorularını yanıtlayan başarılı kalecimiz Sehic, “Erzurumspor’un benim için ayrı bir yeri vardır. Oradaki arkadaşlarımı yeniden gördüğüm için çok mutluyum. Takım olarak mutluluğumuz ise aldığımız 3 puandan dolayı. MKE Ankaragücü maçı içinde bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Ankara’ya kazanmak ve 3 puanla Konya’ya dönmek için gideceğiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

Sezon başında takıma transfer olmasına rağmen Konyaspor camiası adına önemli bir yere gelen İbrahim Sehic, “Takımımızdaki deneyimli ve yaşlı oyunculardan bir tanesiyim. Önceliklerimden bir tanesi buradaki genç arkadaşlarımıza iyi örnek olmak ve yardımcı olmak. Bununla birlikte de kendi seviyemi daha da yükselterek

Konyaspor’un hak ettiği ligin üst sıralarından sezonu tamamlamasına katkıda bulunmak istiyorum. Bunun için buradayım” diye cevap verdi.

Başarılı kalecimiz İbrahim Sehic, Avrupa liglerinin en az gol yiyen kalecilerinden biri olduğunun hatırlatılması üzerine “Bu başarının en büyük payı takım arkadaşlarımın. Çünkü iyi savunma yapıyorlar ve ofansif olarak atağa iyi çıkıyorlar.

Rakiplerimize şut ve pozisyon imkanı vermiyorlar. Bu başarı benimle birlikte takım arkadaşlarımın katkılarıyla olmuş bir başarı” sözleriyle görüşlerini ifade etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!