Torku Doğrudan bir şube daha

Torku Doğrudan bir şube daha

Gıda sektörünün dev firmalarından olan Konya Şeker'in marka ismi Torku adıyla açtığı 'Torku Doğrudan' döner lokantalarının 3. şubesi  Yapıcı İşmerkezinde düzenlenen törenle açıldı.

28 Kasım 2018 - 16:27 - Güncelleme: 28 Kasım 2018 - 19:53

Torku Doğrudan Döner Lokantaları, Karaman, Konya Mevlana Caddesi, Konya Zafer ve Ankara Mithatpaşa Caddesi’nde hizmet vermeye başlamıştı. Bugün yapılan törenle açılan Konya Yapıcı İş Merkezi Şubesi ile birlikte toplamda 5. şubeye ulaşırken, kısa bir süre sonra Ankara Cebeci Şubesiyle sayısını kısa sürede artırmayı başardı.

Torku Doğrudan Döner Lokantaları, tüm şubeleri aynı özelliğe sahip olacak şekilde konsept lokanta olarak tasarlanmış, ferah, rahat ve nezih bir ortamda yemeklerini zamana yayarak yemek isteyenlere servis döner seçeneği sunarken zamanı kısıtlı olanlara da hızlı yemek yiyebilecekleri ekmek-dürüm arası döner seçenekleriyle hizmet veriyor..

Torku Doğrudan Döner Lokantalarında tüketiciyle buluşturulan dönerler, 2013 yılında üretime başlayan tek kampüs içerisinde dünyanın en büyük et ve süt entegre tesisi olan Panagro’da üretiliyor.

Torku markasıyla üretimi yapılan dönerler, tüketiciyle buluşmadan önce tanınmış döner ustalarının ve yemek tadımcılarının testinden geçiyor ve yine tanınmış gurmelerin onayından sonra servise sunuluyor.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi