Çelikkayalar 18. şubesini açıyor

Çelikkayalar 18. şubesini açıyor

Konya ekonomisinin yükselen değeri yerel marketçiliğin simge ismi Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı 'Merkez AVM' yarın düzenlenecek olan tören ve sürpriz indirimlerle açılacak.

21 Kasım 2018 - 11:40

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek emin adımlarla büyümeye devam ediyor. AFRA Alışveriş Merkezi olarak hizmet veren ve son olarak da Makromarket'in işlettiği mağazayı kısa bir süre önce alan Çelikkayalar, 18. şubesini burada hizmete açacak.

Konya perakende sektörünün gelişiminde önemli bir yeri olan 'Merkez AVM' yeniden dizayn edilerek açılışa hazır hale geldi. Basın mensuplarına yeni mağazayı gezdiren Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, Konya'nın yerel bir marketi olduklarını, ''Bu şehrin markasıyız sloganıyla emin adımlarla büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "3 bin 500 metrekarelik alanda Konyalı hemşerilerimize 22 bin çeşit ürünle hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıya rağmen, Çelikkayalar olarak hem büyümeyi sürdürüyor, hem de istihdama katkı sağlıyoruz. Yeni mağazamızda 100 personelimiz hizmet verecek. Toplam personel sayımız da bini geçti" dedi.

Kaya, Çelikkayalar Merkez AVM'nin perşembe günü saat 14:00'da görkemli bir tören ve sürpriz indirimlerle açılacağını, tüm Konyalıları açılışa ve indirimlere davet etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
TSYD Konya'dan Başkanlara 'Hayırlı Olsun' Ziyareti   
TSYD Konya'dan Başkanlara 'Hayırlı Olsun' Ziyareti